La incidència de la COVID-19 s’estabilitza a Alzira però l’ajuntament menté les restriccions municipals fins després del pont

0
748
L'alcalde ha participat en la reunio setmanal.

L’alcalde Diego Gómez alerta que “no ens podem confiar, venen dies de festa i cal actuar amb molta precaució”

Aquest dijous ha tingut lloc la reunió setmanal telemàtica amb Salut Pública per a l’actualització de les dades dels últims 7 dies. En el cas d’Alzira les xifres indiquen una baixada molt lleugera, hem passat de 254 a 243 casos per cada 100.000 habitants. A més, en els últims tres dies hi ha 35 positius (28 la setmana passada), i en total tenim 111 casos actius.

“Amb esta actualització setmanal veiem que encara que seguim abaixant, no es podem confiar, venen dies de festa i cal actual amb molta precaució. La baixada que tenim esta setmana no és significativa. Lamentablement no tenim la fórmula d’abaixar les xifres de forma definitiva, però cal actuar amb precaució i seguir les mesures que ens indiquen des de salut pública, on també ens recorden que “Això no és un joc”, perquè el que fem este pont tindrà conseqüència en les pròximes dos setmanes”.

L’ajuntament continua amb les mesures que va prorrogar la passada setmana amb la finalitat de protegir la salut dels alzirenys i alzirenyes, i així ho farà fins al pròxim 9 de desembre, moment en què les revisarà, igual que la Generalitat que informarà el pròxim dimecres sobre la continuïtat o canvi en l’àmbit autonòmic.

La regidora de Sanitat, Gemma Alós ha explicat que “cal ser rigorós, especialment en la nostra vida social, ja que els contagis en l’àmbit familiar passen després a l’esfera labora i escolar”.

Recordem que l’Ajuntament d’Alzira i la Generalitat, continuen amb les mesures actuals fins al 9 de desembre. Consulta totes les mesures vigents ací: http://www.alzira.es/alzira_vpm/index.php/val/noticies/12485-mesures-vigents-contra-la-covid19

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here