La II Mostra de Cinema Documental de Montaverner ha estat presentada a la Filmoteca de València

CaixaBank - MyBox

0
606
CINE MONTAVERNER
La mostra començarà el diumenge 22

Este matí s’ha presentat la II Mostra de Cinema Documental de Montaverner a la Sala Berlanga de la Filmoteca de l’Institut Valencià de l’Audiovisual i la Cinematografia A la roda de premsa han assistit Pep Sanchis, regidor de Cultura de Montaverner, Catherine Ulmer, directora de la mostra, i Daniel Estruch, coordinador del mateix esdeveniment.

La Mostra de Cinema Documental, que se celebrarà del 22 al 29 de novembre, està organitzada per l’associació cultural Salvem el Cine i l’Ajuntament de Montaverner, i compta amb el patrocini de l’IVAC, Caixa Ontinyent, Bancaixa, el Sarc de la Diputació de València, i l’Institut Francés de València, entre altres entitats.

Durant la mateixa mostra es projectaran pel·lícules com ‘Man on Wire’, dirigida per James Marsh i guanyadora de l’Oscar al millor documental llarg, o ‘La Vida Loca’ sobre les Maras a El Salvador, del fotògraf espanyol Christian Poveda, el qual va ser assassinat per haver rodat este llargmetratge. A més a més, el director Ventura Durall presentarà en el festival el dijous 26 ‘Las dos vidas de Andrés Rabadán’, un film que arribarà a les pantalles el 4 de desembre.

Ací podeu veure el trailer de la pel·lícula ‘Las dos vidas de Andrés Rabadán’

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here