La I Festa dels Quintos reuneix en Xeraco al voltant de 1.200 persones

0
334
Xeraco
Un dels moments de la festa.

Xeraco va acollir el passat dissabte, 20 de juliol, a partir de les 20 hores la I Festa dels Quintos que va reunir al voltant de 1.200 persones. Una trobada que va ser tot un èxit i que es va celebrar a la zona del poliesportiu amb un sopar i música.

Es tracta d’un esdeveniment organitzat pels Festers del Crist i patrocinat per l’Ajuntament que serveix per començar a crear ambient de cara a l’inici de les festes patronals. La convocatòria va reunir a un total de 64 quintes, des del 1930 fins al 2005, i amb entre 14 i 89 anys d’edat.

Durant l’activitat, que va començar a les 21 hores des de la plaça Generalitat amb un passacarrer, es va lliurar un premi de 200 euros. El que reconeixia la millor samarreta va ser per als nascuts l’any 1985.

Després del sopar i el lliurament del premi, la vetllada va continuar fins a la matinada amb una discomòbil.

Des de l’organització dels Festers del Crist i l’Ajuntament volem agrair a tots els veïns i veïnes de Xeraco que van fer possible aquesta primera festa dels quintos. Un esdeveniment amb una gran acollida de participació i que es continuarà desenvolupant com a punt de trobada a les festes patronals del pròxim any.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here