La Guàrdia Civil intervé en un atracament a Alginet, que en realitat era el rodatge d’una sèrie de Netflix


0
1369
Imatge de la intervenció de la Guàrdia Civil a Alginet.

El productor de la sèrie va informar els agents desplaçats que per la seua part havien notificat i rebut permisos per a gravar per part de l’alcalde del municipi

Guàrdia Civil i Policia Local van intervindre en un atracament que es produïa a l’Ajuntament d’Alginet aquest passat diumenge… però en realitat el rodatge de la sèrie ‘La casa de paper’ de Netflix.

La confusió es va produir després que cap a les 12,30h d’aquest diumenge diversos veïns alertaren a la policia després de veure a diversos actors armats i encaputxats a l’ajuntament.

Fins a l’Ajuntament es van desplaçar diverses patrulles de la Guàrdia Civil i, una vegada allí, els agents es van adonar de què es tractava del rodatge d’una sèrie televisiva de Netflix.

En aqueix moment, el productor de la sèrie va informar els agents desplaçats que per la seua part havien notificat i rebut permisos per a gravar per part de l’alcalde del municipi.

No obstant això, ni la Policia Local d’Alginet ni la Guàrdia Civil tenien cap mena de coneixement de l’enregistrament, ja que no havien rebut cap dada sobre aquest tema des del consistori.

Des de Delegació de Govern de la Comunitat Valenciana s’ha demanat un informe a la Guàrdia Civil per a saber si es dedueix algun tipus de responsabilitat pels fets esdevinguts.

Pel que sembla, els actors van gravar les escenes amb armes en desús i aquest extrem hauria d’haver estat comunicat a la Guàrdia Civil o a la Policia Local, alguna cosa que no va ocórrer.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here