La Guàrdia Civil deté a Torrent a dues persones que transportaven 4 gossos i joies robats a Aielo de Malferit

0
622

La Guàrdia Civil ha detingut a Torrent a dues persones per la seva implicació en diversos robatoris en Aielo de Malferif on els detinguts van sostreure 4 gossos, joies i rellotges.

En la matinada del passat dia 4 d’agost diversos agents de la Guàrdia Civil de Picassent van observar moviments sospitosos de diverses persones que circulaven en un vehicle per l’àrea de servei Torrent-Picassent de la autovia A-7 sentit Barcelona.

Perros rescatados en Torrent
Perros rescatados en Torrent

Davant el nerviosisme d’aquestes persones es va procedir a realitzar la seva identificació i registrar el vehicle, on es va trobar a l’interior de l’habitacle varis rellotges, i diverses joies, a més d’alicates de cort una barra de ferro, guants i llanternes, també en el maleter del vehicle es va descobrir a quatre cans de diferents grandàries amuntegades, els quals presentaven signes d’asfíxia a causa de la grandària reduïda de l’habitacle, lligats amb cordes que li oprimien el coll i elevada temperatura (30 graus exteriors) i desconeixent quant temps portaven dins del maleter.

Fruit de les intenses gestions efectuades amb la Guàrdia Civil, a més de la col·laboració de la Policia Local de Picassent, es va poder comprovar que els gossos pertanyien a una persona que residia en Aielo de Malferif.

Posteriorment es va comprovar que s’havia produït el robatori en un xalet i en un magatzem de la citada localitat, sent reconegut pels propietaris els rellotges i les joies sostretes, ja que algunes estan gravades, d’igual forma els gossos sostrets van ser reconeguts i identificats pel propietari.

Per aquests motius es va procedir a la detenció de dos homes de 47 i 58 anys d’origen espanyol i residents a Castelló per delictes de robatori amb força continuats, maltracto animal, i robatori i furt de vehicle a motor.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  La Casa de la Dona acoge la jornada "La web del Ajuntament de Torrent: fácil y accesible"

Amb aquesta actuació la Guàrdia Civil de València ha aconseguit en poques hores esclarir diversos robatoris amb força, detenir als autors i recuperar els efectes sostrets, a més de rescatar a 4 cans amuntegats en un maleter.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció nº 5 de Torrent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here