La Generalitat rescata i duplica els serveis Infodona de Gandia

0
189
Un dels moments de la roda de premsa.

L’ajuntament de Gandia està preparant ja les bases per obrir una borsa d’agents d’igualtat a partir de l’1 d’abril, moment en que desapareixen les oficines Infodona, que no el servei. I és que la Conselleria d’Igualtat va anunciar recentment la seua intenció imminent de rescatar el servei, oferit fins ara per empreses privades, i traspassar les competències de la seua gestió als municipis.

L’administració autonòmica continuarà finançant-lo al 100 per cent ingressant la quantitat de 25.000 € a l’ajuntament de Gandia per a cobrir la totalitat del salari d’un agent d’igualtat que realitzarà una jornada setmanal de 35 hores.

La Conselleria que dirigeix Mónica Oltra, també es coordinarà amb els agents d’igualtat per a treballar les polítiques locals i comarcals. Així ho ha assegurat la vicealcaldessa i regidora d’Igualtat, Lorena Milvaques, qui ha informat que existeix ja un acord amb els representants sindicals pel que fa a les bases de la convocatòria de la borsa pública de treball, a la qual s’accedirà mitjançant un examen.

“Lluny de reduir el servei, el que fa la Conselleria és duplicar-lo. A la nostra comarca, per exemple, només hi havia una oficina Infodona a Gandia. Ara, tindran agents d’Igualtat tant Oliva com Gandia. Pense que és una bona notícia, perquè s’amplia, millora i regularitza el servei fent-lo públic”.

És per aquesta raó, que Milvaques no entén perquè el PP intenta traure “algun tipus de rèdit a partir d’un mentida. Que hem explicat a moltes comissions i al Consell de les Dones (si la senyora Climent haguera vingut ho sabria). Els demane més seriositat a l’hora de parlar de polítiques d’igualtat. El servei no desapareix, està garantit per un departament sòlid i solvent com és el d’Igualtat mentre dura el procés d’obertura de la borsa d’agents d’igualtat. I, a més, passarà a ser públic sense cap cost per a les arques municipals”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here