La Generalitat repara un dels ponts de la carretera de Bixquert per deficiències detectades al paviment


0
474
Panoràmica de la zona de Bixquert a Xàtiva.

S’ha habilitat un pas provisional amb semàfor pel carril disponible mentre duren les obres

La Policia Local de Xàtiva ha informat dels treballs que s’estan realitzant sobre un dels ponts situats a la CV-620 (antiga Nacional 340), a la zona de Bixquert de Xàtiva, degut a les deficiències detectades en el seu paviment provocades probablement a conseqüència dels darrers temporals de pluja.

L’avís va arribar diumenge a través d’un particular que va contactar amb el Centre d’Emergències per informar d’un despreniment de part del pont situat en la CV-620, a l’alçada de les immediacions del camí del Valle, junt al camí Corral de Mateu, i que podia suposar perill per a la circulació.

La Policia Local de Xàtiva va donar avís a la Guàrdia Civil, al tractar-se de la seua demarcació, i es va desplaçar fins al lloc dels fets per comprovar que el despreniment afecta al carril de circulació sentit Xàtiva de la CV-620. La Guàrdia Civil va realitzar els tràmits oportuns per tal d’evitar mals majors, tenint en compte que es tracta d’una via competència de Conselleria.

«Es tracta d’un desplaçament de terres que s’ha produït en l’encreuament de la carretera amb un barranc i que obliga a tancar un dels dos carrils. Esperem que la Generalitat Valenciana efectue aquesta reparació el més aviat possible donat l’ingent tràfic que suporta aquesta carretera», ha explicat el tinent d’alcalde Ignacio Reig.

Els treballs per tal de solucionar aquestes deficiències al paviment ja han començat, encara que no s’ha pogut especificar el temps que està previst que quede tancat aquest carril. Pel moment s’ha habilitat un pas alternatiu per l’altre carril, amb un semàfor provisional per tal de garantir la seguretat de la circulació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here