La Generalitat invertirà 341.740 € en obres per consolidar el monestir de Santa Maria de la Valldigna i del Castell de Cullera


0
1039
Castell de Cullera.

Cultura informa el Consell de la declaració d’emergència dels treballs per a evitar despreniments en tots dos monuments

El Consell ha autoritzat dues resolucions de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per les quals es declaren d’emergència les obres de consolidació del claustre del Silenci, de la torre del campanar i de l’església del monestir de Santa María de la Valldigna, a Simat de la Valldigna; així com de la torre octogonal de la segona albacara del castell de Cullera. Totes dues actuacions d’urgència sumen una inversió total de 341.740,30 euros, IVA inclòs.

Pel que respecta al monestir de Santa María de la Valldigna, s’ha procedit a realitzar, amb caràcter immediat, obres d’emergència que restablisquen la seguretat en el claustre, a la torre campanar i a l’església. La inversió estimada és de 94.827,70 euros, IVA inclòs.

Quant al castell de Cullera, la conselleria va observar una ensulsiada parcial, a conseqüència d’inclemències meteorològiques, a la torre de la segona albacara. La inversió prevista és de 246.912,60 euros, IVA inclòs.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here