La Generalitat inverteix més d’1 milió en la reparació d’habitatges socials de la Ribera Alta i Baixa

0
963
Alberic ha estat la localitat més beneficiada amb 22 habitatges rehabilitats

Des de juliol de 2015, la Conselleria ha reparat 68 habitatges públics en aquestes dues comarques, 49 en la Ribera Alta i 19 en la Ribera Baixa

La Conselleria d’Habitatge, a través de la Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVha), ha invertit 1.113.117 euros en la millora i conservació d’habitatges públics de les comarques de la Ribera Alta i la Ribera Baixa per a poder assignar-les en lloguer social a les famílies amb escassos recursos i necessitat d’un habitatge digne.

Aquesta inversió ha permès la reparació de 68 habitatges en aquestes comarques “i demostra l’aposta clara i decidida del Consell per l’habitatge públic” en contraposició a “la falta d’una política activa per part d’executius anteriors va deixar com a herència centenars d’habitatges socials buits que no reunien les condicions d’habitabilitat per a residir en elles”, segons s’afirma des de la Generalitat.

Des de juliol de 2015, la Conselleria ha reparat 68 habitatges públics en aquestes dues comarques, 49 en la Ribera Alta i 19 en la Ribera Baixa. A més, en l’actualitat es treballa en la rehabilitació d’altres quatre a Benimuslem i els tècnics de EVha estan valorant les obres a executar en altres set pisos.

Aquestes reparacions han suposat un esforç inversor que en aquestes comarques ha superat el milió d’euros: 906.000 euros en la Ribera Alta i més de 207.000 en la Ribera Baixa.

Alberic és el municipi en el qual més immobles s’han reparat en la Ribera Alta, amb un total de 22. Li segueix Carcaixent amb set, Algemesí i Alginet amb cinc en cada localitat, quatre a Càrcer i altres tres a Alzira i Vilanova de Castelló. El que fan un total de 49 habitatges en la comarca. Pel que fa a la Ribera Baixa, s’han rehabilitat deu habitatges a Sollana, cinc habitatges a Albalat de la Ribera i quatre a Almussafes.

Una vegada finalitzats els treballs en aquests immobles, són adjudicats en lloguer social a les persones que han sol·licitat habitatge públic i que es troben amb major necessitat. Un arrendament que es adequa a les circumstàncies concretes de la família, tenint en compte els ingressos i nombre de membres de la unitat familiar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here