La Generalitat inverteix 140.000 euros en millorar la qualitat dels centres de TDT de la Vall d’Albaida

0
955
TDT Ontinyent 2
Peset ha visitat les instal·lacions televisives d'Ontinyent

La Generalitat ha destinat 70.000 euros per incremetar la potència de cadascun dels centres oficials d’emissió de senyal de la TDT (Televisió Digital Terrestre) d’Ontinyent I i Montdúver per millorar la seua senyal segons ha informat este matí el secretari autonòmic d’Administracions Públiques, Rafael Peset, després de la reunió mantinguda este matí amb l’alcaldessa d’Ontinyent, Lina Insa.

Peset ha apuntat que amb estes intervencions s’ha millorat la senyal que rebren 11 municipis de la comarca com són l’Olleria, Benigànim, Aielo de Malferit, Atzeneta d’Albaida, Bellús, Agullent, Otos, Ràfol de Salem, Castelló de Rugat, Montaverner i Ontinyent.

El responsable autonòmic a més a més ha explicat que «a Ontinyent i la Vall d’Albaida, degut al relleu, hem hagut de realitzar un esforç important perquè cap zona es quede fora de la cobertura de la TDT«. Així Rafael Peset ha concretat que en este cas s’ha multiplicat per cinc la potència de l’antena del Torrater, passant de 20 a 100kw, la qual cosa ha suposat una inversió de 70.000 euros.

Cal recordar també que a partir del pròxim dijous 14 de gener la televisió municipal d’Ontinyent, TVO, començarà a realitzar les seues emissions en TDT a través del lloguer de franges horàries a la cadena privada MK ja que la televisió pública no integra el consorci del canal public de les comarques i la privada sí que té llicència d’emissió.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí