La Generalitat injectarà a Xàtiva 80.000 euros en potenciar i promocionar la ‘Ruta dels Borja’

0
841
Roger Cerdà, amb el president i la vicepresidente de la Generalitat amb productes Borja

Turisme Comunitat Valenciana destinarà la partida econòmica a través d’un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Xàtiva

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Xàtiva per a potenciar i comercialitzar la ‘Ruta dels Borja’.

Mitjançant aquest conveni, Turisme Comunitat Valenciana destinarà 80.000 euros perquè l’Ajuntament de Xàtiva impulse la comercialització de productes turístics culturals basats en la família Borja i en la promoció de la ruta temàtica.

Es pretén promocionar una oferta cultural clara i estructurada de productes i serveis que materialitze la promoció de la ‘Ruta dels Borja’ amb resultats visibles de millora de la destinació amb la creació de productes Borja, la dinamització del sector turístic local i la satisfacció de les expectatives dels visitants.

La proposta inclou, a més d’una estratègia de promoció turística amb actuacions conjuntes i complementàries entre els municipis de Xàtiva i Gandia, amb l’objectiu de reforçar i consolidar la ruta turística pel denominat ‘Territori Borja’, per a oferir una imatge cohesionada de la marca turística i establir un procés de vinculació del territori que garantisca un flux constant de turistes entre les dues destinacions i les seues àrees d’influència.

En concret, mitjançant aquest conveni, l’Ajuntament de Xàtiva treballarà en la creació del Club de Producte Territori Borja. També realitzarà diferents accions promocionals a nivell nacional i internacional de la família Borja amb esdeveniments sobre gastronomia, moda, música i dansa.

A més, Xàtiva realçarà el valor turístic d’esdeveniments Territori Borja a través d’esdeveniments que atraguen consumidors motivats per aquesta temàtica, els productes de proximitat, la gastronomia, música, teatre, exposicions o qualsevol esdeveniment vinculat a Xàtiva i els Borja.

Cal destacar que entre els objectius bàsics de Turisme Comunitat Valenciana està la realització d’actuacions encaminades a la consolidació dels diferents productes i destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana, com Xàtiva i la marca turística ‘Territori Borja’.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí