La Generalitat inicia les obres de renovació de via de la línia 9 del TRAM d’Alacant entre Teulada i Gata de Gorgos

0
2101
Teulada, Gata de Gorgos
Un dels moments de les obres en la via.

La Generalitat ha iniciat les obres de renovació de via i condicionament d’infraestructura de la línia 9 (Benidorm-Dénia) en el tram entre les estacions de Teulada i Gata de Gorgos.

El projecte constructiu adjudicat per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) a la mercantil Rover Rail, SA, té un pressupost de 15.137.130,34 euros, IVA inclòs, i un termini d’execució de 12 mesos. Aquest tram té un recorregut d’uns sis quilòmetres.

Aquesta actuació se suma a les obres que FGV executa en el tram entre Gata de Gorgos i Dénia, amb una inversió de 14,5 milions d’euros i un període d’intervenció inicial d’11,5 mesos.

La renovació de via d’aquests trams permetrà completar els treballs de renovació previstos en el conjunt de la línia 9 que uneix Benidorm i Dénia. El passat 31 de juliol es va obrir a la circulació ferroviària el tram que uneix Calp i Teulada, una vegada completats els treballs de renovació de via i de rehabilitació dels ponts de Ferrandet i Quisi.

Aquesta actuació, segons apunten desde la Generalitat, forma part de les diferents iniciatives tècniques que està duent a terme la Generalitat, mitjançant FGV, en aquesta línia i que tenen com a objectiu mantindre i millorar les condicions d’explotació, alhora que es garanteix la regularitat i la qualitat del servei amb uns estàndards semblants als de la resta de la xarxa del TRAM d’Alacant.

Igual que la resta d’obres que s’executen en aquesta línia 9, aquest projecte és susceptible de ser cofinançat per la Unió Europea, mitjançant el Programa operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder).

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí