La Generalitat inclou la construcció del nou Centre Sanitari de Sant Francesc d’Oliva en el Pla d’Infraestructures Sanitàries

0
1331
Oliva
Projecte del nou centre.

La construcció del nou Centre Sanitari de Sant Francesc d’Oliva s’ha inclós en el Pla d’Infraestructures Sanitàries 2021-2023, que acaba de presentar públicament el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig. Així ho acaba d’anunciar l’alcalde d’Oliva, David González, a través de les seues xarxes socials.

Segons ha informat el primer edil, es tracta d’un pla “molt ambiciós” que suposarà una inversió de 658,3 milions d’euros entre nous hospitals i centres d’atenció primària, com el d’Oliva. “Encara que era una notícia esperada, no deixa de ser molt satisfactòria per a la nostra ciutat, per la qual he treballat molt, junt a altres companyes i companys d’esta i de l’anterior corporació municipal.

Actualment el projecte bàsic es troba en fase de supervisió per la Conselleria. Es deriva un cost estimat de les obres de 3.409.050,82 €, i la construcció tindrà una superfície prevista construïda total de 1.946,07 m2. “El centre disposarà d’infraestructures adequades per donar el servei sanitari i d’atenció que la població d’Oliva es mereix”.

El pressupost de la Generalitat Valenciana de 2021 inclou una partida de 460 mil euros per fer possible la licitació de les obres i el seu posterior inici. “D’esta manera, la ciutat d’Oliva vorà complida una de les principals reivindicacions dels últims anys per la qual s’ha lluitat i treballat molt, i seguirem fent-ho”, apunta el primer edil.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here