La Generalitat ha concedit prop de 600.000 € per a millorar la imatge i els serveis de tres polígons d’Algemesí

0
1660
Imatge de la visita de Rafa Climent a Algemesí

El conseller d’Economia ha visitat a Algemesí l’empresa Dismuntel dedica a la fabricació de components electrònics

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha visitat a Algemesí les instal·lacions de l’empresa Dismuntel, dedicada a la fabricació de components electrònics.

Dismuntel està situada en el polígon industrial Cotes B, que ha millorat la seua imatge i els serveis gràcies a les ajudes de l’Ivace per a projectes de millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics per als exercicis 2018-2019.

En concret, en aquest polígon industrial s’han dut a terme actuacions com la millora de la seguretat, implantació de carril bici i sistemes de gestió de residus, regeneració paisatgística i ambiental, millora de l’enllumenat públic, de les zones verdes i de la senyalització i identificació dels carrers.

«Amb la millora i modernització dels polígons industrials estem millorant també els nostres municipis i fent-los més atractius per a la instal·lació de noves empreses que generen llocs de treball sostenibles i de qualitat», ha explicat el conseller.

En aquest sentit, ha recordat que l’Ivace ha concedit per als exercicis 2018-2019 un total de 582.699 euros per a dur a terme actuacions de millora en els polígons industrials Cotes B, La Xara i Nucli d’Algemesí. A més cal destacar que en La Ribera l’Ivace ha concedit 3,9 milions d’euros per a modernitzar 22 polígons industrials.

Visita Dismuntel

Climent ha posat en valor a Dismuntel per ser una de les empreses «que marquen el model amb el qual estem treballant en la Generalitat des del primer moment en aspectes com la indústria tecnològica internacionalitzada, indústria que guanya en productivitat i també d’economia social que té en compte als seus socis i treballadors».

Així mateix, ha subratllat que des de l’Ivace «estem incentivant aquest tipus d’empresa en ámbits tan importants com el de la innovació tecnològica on hem fet una aposta molt decidida per la digitalització empresarial perquè guanyen en eficiència i també amb ajudes directes a aquelles empreses que vulguen digitalitzar-se».

El titular d’Economia ha afegit que aquestes ajudes «les complementem en la Direcció General d’Economia en l’àmbit social i també des de l’àmbit de les cooperatives».

L’empresa Dismuntel es dedica a la fabricació de components electrònics, principalment els relacionats amb l’electrònica de mesura, control i potència, així com els components necessaris per a la gestió remota d’equips.

Compta amb més de 50 empleats que comparteixen el compromís per la qualitat en cadascuna de les àrees en les quals exerceixen la seua tasca, gestionant els projectes mitjançant metodologies àgils.

Des de juny de 1997, Dismuntel ha desenvolupat amb èxit millores en els camps de la gestió de l’energia, el transport, l’agricultura, la fabricació de ceràmica, el pagament electrònic i l’esport, entre altres.

Durant aqueix temps l’empresa ha participat i liderat una trentena de projectes d’R+D amb finançament nacional i internacional.

L’experiència de projectes ‘Clau en mà’ ha permès oferir solucions per a millorar els productes de les empreses i satisfer les necessitats del mercat i així obrir noves línies de negoci.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí