La Generalitat delega en la Font d’en Carròs la construcció del nou col·legi a través del programa Edificant

0
880
Col·legi Francesc Carròs de La Font.

La Junta de Govern Local celebrada la passada setmana va acabar la sessió amb una bona notícia: l’acceptació de la del·legació de competències efectuada per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat en l’ajuntament de la Font d’en Carròs per a construir en un altre solar el CEIP Francesc Carròs.

A través del programa Edificant, la Font es converteix així en el primer municipi de València en rebre aquesta competència. Una proposta basada en el Decret Llei 5/2017, de 20 d’octubre, del Consell, pel qual s’estableix el règim jurídic de cooperació entre la Generalitat i les administracions locals de la Comunitat per a la construcció, ampliació, adequació, reforma i l’equipament dels centres públics docents de la Generalitat.

Així doncs, la Generalitat delegarà les actuacions en matèria de contractació així com l’execució de l’obra (informes tècnics, econòmics o jurídic administratius relatius al treball realitzat) que podria començar a setembre del 2018.

Quant a l’import de la delegació, la Generalitat finançarà les actuacions amb un total de 5.595.905,6 euros. En cas que la inversió excedís el pressupost, l’Ajuntament assumiria el finançament.

Finalment, i una vegada acabada l’obra, la corporació municipal es sotmetria a l’autorització de la Generalitat per a obrir les portes del nou CEIP Francesc Carròs.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here