La Generalitat declara l’Olleria «Municipi Turístic de la Comunitat Valenciana»

0
866
Àgueda Micó
La regidora Àgueda Micó

La conselleria de Turisme ha atorgat a la localitat de l’Olleria la distinció de «Municipi Turístic de la Comunitat Valenciana», títol que permetrà accedir a diverses línies d’ajudes autonòmiques per fomentar el sector turístic, segons s’explica des de l’Ajuntament, la qual cosa permetrà diversificar l’economia de la població.

El consistori apunta que la categoria de Municipi Turístic es divideix en diferents tipologies, i que a l’Olleria se li ha concedit la de «Destí d’Atracció Turística» la qual reconeix els «atractius naturals, monumentals, socioculturals, o per alguna fira-mercat específic» pel motiu de rebre en un determinat moment de l’any un nombre significatiu de visitants, explica la regidora de Turisme, Àgueda Micó.

Este reconeixement fet des de la Generalitat permetrà obrir vies de cooperació i coordinació amb l’Agència Valenciana de Turisme «ens que contribuirà a comunicar la imatge turística de l’Olleria i li donarà suport en la definició i implantació de les seues estratègies tursítiques» afirma la responsable municipal.

Àgueda Micó ha assegurat que la concessió del títol oficial «és un esgló més en el camí que ha emprés l’actual corporació per dotar a l’Olleria de l’estrucura logística necessària per a potenciar la ciutat com a destí turístic d’interior». Així explica que en este sentit «en el darrer any s’ha elaborat material divulgatiu en diversos idiomes, s’han senyalitzat els elements patrimonials , s’han creat rutes senderistes, s’ha intensificat la difusió de les festes locals més singulars i s’està treballant en la recuperació del patrimoni».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí