La Generalitat col·labora amb Xàtiva per a potenciar i comercialitzar la ‘Ruta dels Borja’

CaixaBank - MyBox

0
7633
Els papes Borja en una plafó de ceràmica a Xàtiva.

Turisme Comunitat Valenciana destinarà 80.000 euros a través d’un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Xàtiva

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Xàtiva per a potenciar i comercialitzar la ‘Ruta dels Borja’ en 2021.

Mitjançant aquest conveni, la Generalitat, a través de Turisme Comunitat Valenciana, destinarà 80.000 euros perquè l’Ajuntament de Xàtiva impulse la comercialització de productes turístics culturals basats en la família Borja i en la promoció de la ruta temàtica.

En concret, mitjançant aquest conveni l’Ajuntament de Xàtiva treballarà en la posada en marxa del producte ‘Territori Borja’, així com en la implementació de la marca, un pla de comunicació i el posicionament del producte turístic.

Xàtiva també impulsarà la posada en valor turístic d’esdeveniments culturals i gastronòmics de major rellevància en el destí, amb la finalitat de generar noves demandes cap a ‘Xàtiva Territori Borja’.

En aquesta línia es realitzaran rutes guiades vinculades amb la temàtica Borja; esdeveniments singulars amb repercussió promocional turística d’àmbit nacional o internacional;el cicle de conferències Xàtiva i Borja; a més d’impulsar visites teatralitzades, entre altres accions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here