La Generalitat col·laborarà amb els ajuntaments de Sagunt i Canet d’en Berenguer per reparar els danys de l’últim temporal

0
2049
L'alcalde de Sagunt ha visitat les zones afectades junt amb la consellera Bravo.

Es convocarà la Comissió Post-Emergència perquè els municipis puguen sol·licitar l’ajuda de la Generalitat per a les reparacions urgents

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha anunciat que el Consell col·laborarà amb els ajuntaments afectats per a reparar els danys causats per les tempestes dels últims dies. Per a això, es convocarà, per part de l’Agència Valenciana de Seguretat, la Comissió Post-Emergència que elaborarà un decret de concessió d’ajudes per a les reparacions urgents.

Així ho ha anunciat aquest dimecres la titular d’Interior del Consell després de visitar les platges de Sagunt, de Canet d’en Berenguer i de Benicàssim, i comprova l’abast dels danys causats per l’aiguat que, aquest dilluns.

La consellera ha assegurat que la Generalitat «sempre està al costat dels ajuntaments» i més en una situació com l’actual on és «fonamental que es reparen els desperfectes amb rapidesa». En aquest sentit, Bravo ha mostrat la seua «preocupació» perquè «encara estem en temporada alta turística», amb el que els danys «poden afectar especialment el sector hoteler».

A Canet d’en Berenguer la consellera, al costat de l’alcalde, Joan Antoni Chordà, ha inspeccionat els accessos a la platja, així com el passeig marítim que va ser la via més afectada per l’aiguat que es va abatre sobre el municipi en la matinada del dilluns.

La visita de la consellera a les zones afectades per les tempestes dels últims dies ha conclòs a Sagunt. Al costat de l’alcalde, Darío Moreno, Bravo ha comprovat els danys provocats per la tempesta en la franja litoral de la capital del Camp de Morvedre on han sigut especialment quantiosos en els accessos a la platja.

A Sagunt, la consellera ha recordat que la Comunitat Valenciana «continua estant en alerta taronja» per fortes pluges pel que ha recomanat a la ciutadania «que evite circular per zones susceptibles de patir inundacions» com a barrancs i que estiga atenta «als avisos que estem llançant des dels serveis d’Emergències».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí