La Generalitat avala la reobertura de manera «segura» dels mercats de Gandia

0
1520
Gandia
Un dels moments de la visita.

La directora general de Comerç, Artesania i Consum de la Generalitat, Rosana Seguí, acompanyada del regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez, ha visitat el mercat a l’aire lliure dels dimarts a Roís de Corella per tal de conèixer de primera mà tota la reestructuració i rellançament dels mercats no sedentaris que està duent a terme l’ajuntament de Gandia.

Des de l’Ajuntament recorden que el mercat dels dimarts es trasllada a partir de la setmana vinent a la plaça del Jardinet de Corea i Roís de Corella tindrà de forma regular el mercat dels dissabtes. A més, els divendres naix un nou mercat dedicat a l’artesania a la plaça de l’Escola Pia, al Centre Històric. Es mantenen els dels dijous i diumenges, a la plaça de la Marina del Grau i el passeig Rosa dels Vents de la platja de Gandia, respectivament.

“La directora general ens ha agraït l’esforç que estem fent a la ciutat per tal d’aprofitar un sistema tradicional de comercialització, que constitueix un motor de dinamització dels barris i de l’activitat comercial global de la ciutat. Estem satisfets del desenvolupament que estem tenint i seguirem ampliant l’oferta actual de mercats en la mesura del possible”, ha assegurat Martínez.

“Des de la direcció general volem ajudar a totes aquestes despeses que ocasiona la re-apertura al públic de forma segura dels mercats a l’aire lliure. Per això, hem obert una línia d’ajudes de 5’9 milions d’euros que, a banda d’ajudar amb aquestes despeses, també tindran com a objecte la reactivació i promoció del comerç local dels nostres pobles i ciutats”, ha anunciat.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here