La Generalitat anuncia les bases d’ajudes per la formació de treballadors del tèxtil afectats per EROs


0
655
indústria tèxtil
Es formarà desocupats del sector tèxtil

La direcció general de Treball, Cooperativisme i Economia Social ha establert hui les bases per la convocatòria d’ajudes a la formació sectorial de treballadors del sector  tèxtil i de la confecció de la Comunitat Valenciana durant el període de suspensió de contractes de treball tramitats a través d’expedients de regulació d’ocupació (ERO).

El Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV) ha publicat hui l’orde de la Conselleria d’Economia, Hisenda i Ocupació per la que es regulen les bases per la concessió d’estes ajudes, que s’emmarquen dins e conjunt de mesures del Consell de suport al sector tèxtil.

El director general de Treball, Cooperativisme i Economia Social, Román Ceballos, ha destacat que estes ajudes «responen a una mesurea per poetenciar la formació contínua dels treballadors, per tractar-se d’un aspecte que resulta clau per millorar la seua capacitat als canvis que es produeixen en l’entorn empresarial».

Les empreses els treballadors de les quals es beneficien d’estes ajudes hauran de garantir la posada en marxa d’un pla de formació en el que particparan durant la suspensió de les seues relacions laborals. La convocatòria compta amb una dotació de 221.790 euros per treballadors vinculats amb algun procés de regulació d’ocupació.

Podeu consultar ací el document: Bases tèxtil

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here