La Generalitat anuncia el pagament de 4’7 milions d’euros a famílies d’Ontinyent en ajudes d’habitatge

CaixaBank - MyBox

0
1129
Rebeca Torró va fer l'anunci del cobrament d'ajudes

Rebeca Torrró, Directora General d’Habitatge, participa en la jornada ‘La Ciutat de les Persones’ per informar sobre els plans autonòmics de rehabilitació i de regeneració urbana

La Directora General d’Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana, Rebeca Torró, ha anunciat que la Generalitat Valenciana està procedint al pagament de 4’7 milions d’euros a veïns i veïnes d’Ontinyent en concepte d’ajudes d’habitatge. Així ho exposava durant la seua participació en la jornada “La Ciutat de les Persones”, organitzada per l’Ajuntament i la Mesa del Territori a la seu de la Mancomunitat de Municipis.

En la seua intervenció, Torró confirmava que des de la seua Direcció General s’ha gestionat i facilitat el pagament de 2’2 milions d’euros d’ajudes impagades de l’etapa del Partit Popular al Consell en matèria d’habitatge a la ciutadania d’Ontinyent, que només va rebre 50.000 euros en aquest concepte al període 2011-2014. La Directora General recordava que el pagament d’aquest deute “fa justícia a persones que en alguns casos tenien deutes impagats des de 2009, en qüestions com ajudes a la rehabilitació, a la compra d’habitatges o al lloguer. La credibilitat del Consell per la nefasta gestió dels anteriors responsables era nul·la, i ara el que volem es recuperar eixa credibilitat en l’administració per tal que la ciutadania compte realment amb ajudes per reformar els seus habitatges o accedir a la vivenda”, manifestava.

En aquest sentit, a estos 2’2 milions abonats s’afegirà el pagament d’altres 2’5 milions d’euros a veïns i veïnes d’Ontinyent en concepte de noves ajudes concedides d’aquest tipus des de la Direcció General que encapçala Rebeca Torró. La també 1a tinent d’alcalde de l’Ajuntament destacava que “La gestió responsable i seriosa del Govern d’Ontinyent, que tot i no tenir competències si que venia fent esforços per atorgar i pagar ajudes a la rehabilitació d’edificis. Una gestió que ara sí també es reflexa en un Govern Valencià que acompleix allò que promet”, assenyalava.

A la jornada “La ciutat de les Persones”, moderada pel regidor de Territori Jaime Peris, es parlava també d’altres qüestions, com la nova llei de contractes o l’administració electrònica. Entre les persones assistents es trobaven promotors, arquitectes i altres professionals del món de la construcció i la regeneració urbana, així com empreses dedicades a l’administració de finques i també particulars.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here