La Generalitat afirma que el futur nou pont sobre el Cànyoles a Moixent costarà 1,7 milions d’euros

0
440
canyoles
El pont sobrevolarà el riu Cànyoles

El pont que construirà la Conselleria d’Infraestructures a Moixent tindrà un cost d’1,7 milions d’euros segons ha anunciat hui el director general d’Obres Públiques, Ismael Ferrer. El responsable autonòmic ha apuntat així que la Generalitat té ja redactat l’avantprojecte i que pròximament licitarà el projecte constructiu, amb vistes de que es trobe acabat i aprovat en 2010.

Esta estructura suposarà així un nou accés des de l’autovia A-35 que s’endinsarà al nucli urbà pel carrer Reconada i connectarà les noves zones d’expansió del municipi. El projecte del pont contempla a a més a més  la construcció d’una rotonda, este vial tindrà 10 metres d’altura i estarà compost per tres obertures inferiors de 12, 35 i 19 metres.

Ferrer ha visitat hui Moixent on ha inaugurat la pavimentació d’1,2 quilòmetres de vorera corresponent a la part dreta de l’Avinguda Filles de la Caritat. Es tracta d’una actuació que completa la realitzada anteriorment pel consistori per urbanitzar esta avinguda i que s’integra dins l’obra anterior amb l’utilització del mateix tipus de materials.

La inversió en esta obra ascendeix als 210.000 euros, que han fet possible la instal·lació de 59 nous clots per a arbres amb les seues preses de regadiu i la construcció d’un xicotet mur de contenció de 300 metres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here