La Generalitat acorda amb Xàtiva destinar 80.000 € a potenciar i comercialitzar ‘La Ruta dels Borja’


0
1414
Xàtiva promocióna la seua vinculació amb la família Borja.

La subscripció del conveni entre Turisme i l’Ajuntament de Xàtiva impulsarà la comercialització de productes turístics culturals i de promoció de la ruta temàtica

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Xàtiva per a potenciar i comercialitzar la ‘Ruta dels Borja’.

Mitjançant aquest conveni, la Generalitat, a través de Turisme Comunitat Valenciana, destinarà 80.000 euros perquè l’Ajuntament de Xàtiva impulse la comercialització de productes turístics culturals basats en la família Borja i en la promoció de la ruta temàtica.

Es pretén promocionar una oferta cultural clara i estructurada de productes i serveis que materialitze la promoció de la ‘Ruta dels Borja’ amb resultats visibles de millora del destí amb la creació de productes Borja, la dinamització del sector turístic local i la satisfacció de les expectatives dels visitants.

La proposta inclou, a més d’una estratègia de promoció turística amb actuacions conjuntes i complementàries entre els municipis de Xàtiva i Gandia, amb l’objectiu de reforçar i consolidar la ruta turística pel denominat ‘Territori Borja’, per a oferir una imatge cohesionada de la marca turística i establir un procés de vinculació del territori que garantisca un flux constant de turistes entre els dos destins i les seues àrees d’influència.

En concret, mitjançant aquest conveni, l’Ajuntament de Xàtiva treballarà en la promoció del producte «Territori Borja», així com en la implementació de la marca, un pla de comunicació i el posicionament del producte turístic, entre altres.

Entre els objectius bàsics de Turisme Comunitat Valenciana està la realització d’actuacions encaminades a la consolidació dels diferents productes i destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana, com Xàtiva i la marca turística ‘Territori Borja’.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here