La Fundació Universitària d’Ontinyent convoca el XII Premi d’Investigació Econòmica J.J. Renau Piqueras

0
3434
Jorge Rodríguez, alcalde d'Ontinyent, i Antonio Carbonell, president de Caixa Ontinyent

El premi, dotat amb 5.000 euros, pretén contribuir al progrés del coneixement de la realitat econòmica-empresarial de la Vall d’Albaida

La Fundació Universitària Campus Ontinyent ha convocat la XII edició del premi d’investigació Econòmica ‘Juan José Renau Piqueras’. Es tracta d’un premi dotat amb 5.000 euros que pretén contribuir al progrés del coneixement de la realitat econòmic-empresarial i que es va crear en memòria de qui fora un dels màxims valedors per a la implantació del Campus Universitari d’Ontinyent, Juan José Renau, Degà de la Facultat d’Econòmiques de la Universitat de València i Catedràtic d’Organització d’empreses.

Segons les bases, els treballs presentats hauran de versar sobre aspectes directament relacionats amb la creació, el funcionament o el desenvolupament de l’empresa i representar una aportació al coneixement científic d’aquesta realitat. En la valoració del jurat es tindrà en compte, a més de la qualitat i el rigor científic de la investigació, l’aplicabilitat del treball, així com la seua utilitat per a millorar l’adreça d’empreses, molt especialment d’aquelles que conformen el teixit empresarial de la comarca.

Els treballs hauran de lliurar-se abans del 15 de desembre en la seu la Fundació Universitària Campus Ontinyent, a la Plaça de Sant Domingo n.24 d’Ontinyent, on també es pot sol·licitar més informació, així com en el correu electrònic secretaria@fundaciocampusontinyent.es o en el telèfon 96.291.91.29.

El Jurat estarà constituït per la Presidenta Permanent, la Catedràtica Dra. Martina Menguzzato Boulard i per quatre membres, nomenats pel Patronat de la Fundació Universitària Campus Ontinyent a proposta de la Presidència, entre membres del món acadèmic i econòmic-empresarial. El veredicte del jurat es farà públic durant la segona quinzena del mes de gener de 2018, i els premis es lliuraran en un acte públic. El Premi estarà dotat de 5.000 euros, i el treball premiat podrà ser publicat per la Fundació Universitària Campus Ontinyent, si ho creu oportú, durant el termini màxim d’un any a partir de la data de lliurament del premi. Les bases completes poden ser consultades a la plana web www.fundaciocampusontinyent.es

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí