La Font de la Figuera liquida l’exercici de 2016 amb un superàvit de 652.000 euros


0
1637
Ajuntament de la Font de la Figuera

És el sisé any consecutiu que l’Ajuntament de la Font de la Figuera presenta un saldo positiu en la liquidacio dels comptes municipals

L’Ajuntament de la Font de la Figuera ha tancat l’any 2016 amb un resultat pressupostari ajustat positiu. Així hes plasma en l’informe d’intervenció, el qual detalla que, una vegada confeccionada la liquidació del pressupost de 2016, la diferència entre ingressos i despeses de l’exercici, llança un saldo positiu de 652.489,02 euros.

Des de l’Ajuntament, l’alcalde, Vicent Muñoz ha manifestat que «aquestes xifres són el resultat a l’esforç i la bona gestió per part de l’Equip de Govern dels recursos que disposa l’Ajuntament, organitzant activitats i accions dirigides a la major part de la població, però sent consegüents amb les despeses que suposen”.

“Esperem que la dificultat imposada pel Ministeri d’Hisenda als Ajuntaments no ens cree més problemes de cara al futur. Aquesta bona gestió revertirà tant en inversions com en els serveis prestats a la ciutadania”, afirma Muñoz.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here