La Font de la Figuera ja té un protocol d’actuació davant possibles casos de violència de gènere

0
1683
Imatge de la reunió celebrada a la Font de la Figuera

La Junta Local de Seguretat va aprovar el protocol a seguir, a més d’analitzar la caiguda del 25% en els robatoris

La Junta Local de Seguretat celebrada a la Font de la Figuera ha focalitzat la reunió en la coordinació a seguir per part de la Policia Local, la Guàrdia Civil i els Serveis Socials davant possibles casos de violència de gènere.

Per tal de garantir el compliment de mesures judicials de protecció a víctimes de violència de gènere, des de l’Ajuntament s’ha remarcat la importància de la col·laboració entre les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat en aquesta matèria. A la reunió també s’han analitzat els casos de delinqüència a la població, respecte als quals, s’ha apreciat un descens del 25% en els robatoris.

Juntament amb l’alcalde, també hi eren presents el subdelegat del govern, José Vicente Herrera, les regidores de Seguretat Ciutadana i Trànsit, Purificación Lluch, i la regidora de Serveis Socials i Igualtat, Ibana Tormo, un dels agents de la Policia Local i el comandant de Puesto de la Guàrdia Civil.

En paraules de l’alcalde, Vicent Muñoz i de la regidora de Seguretat Ciutadana, Purificación Lluch, “es pretén canalitzar i transmetre consciència a la ciutadania en alguns temes a través de l’Escola de famílies, per tal d’informar de la legislació actual a diverses matèries”.

En aquesta línia, el Govern municipal veu important posar l’accent en futures Juntes Locals de Seguretat en el protocol a seguir davant casos de bullying, un dels assetjaments infantils més recurrents i la pràctica del qual s’ha agreujat amb l’ús de les noves tecnologies, de la mateixa manera que els delictes d’homofòbia o els delictes d’odi, ja que internet s’ha convertit en un dels principals mitjans per difondre discursos d’odi i organitzar grups racistes, xenòfobs i d’intolerància extrema. També es tractarà el mal ús d’internet per part d’adults com a menors i els perills als quals estan exposats sense moltes vegades saber-ho.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  La Font de la Figuera negocia la restauració del seu patrimoni hídric deteriorat pels temporals d'hivern

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here