La Font de la Figuera estrena camp de futbol de gespa artificial amb suport de la Diputació

0
1015
Jorge Rodríguez ha visitat les noves instal·lacions

La institució provincial inverteix 125.000 euros en la nova superfície que s’emmarca dins del Pla de Millora d’Instal·lacions Esportives de la corporació provincial

La Font de la Figuera compta amb un camp de futbol renovat amb gespa artificial amb el suport de la Diputació de València. Es tracta d’una intervenció en la qual la institució provincial ha invertit un total de 125.000 euros i que s’inclou en el Pla de Millora d’Instal·lacions Esportives de la Corporació, en el qual enguany s’han invertit més de quatre milions d’euros.

L’actuació ha consistit en la substitució de la gespa artificial ja existent en el camp de futbol, així com en la senyalització de línies de futbol 11 i futbol 8. Així mateix, s’ha instal·lat nou drenatge i xarxa de reg amb canons emergents de llarg abast. “D’aquesta manera es dóna resposta a una reivindicació històrica dels veïns i veïnes, que portaven anys demanant aquesta millora”, ha assenyalat el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, durant la inauguració celebrada aquest dimecres en el municipi de la Costera.

“No parlem d’obres faraòniques o megaprojectes que després queden sobre el paper”, ha assegurat Rodríguez, “sinó d’actuacions que s’han dut a terme o s’estan executant actualment i que resolen problemes reals dels veïns en l’ús de les instal·lacions esportives dels seus municipis”.

Amb aquesta actuació s’ha donat resposta a una de les inversions més significatives en el municipi en els últims anys, segons l’alcalde de la localitat, Vicent Muñoz. “La modernització de les instal·lacions esportives era necessària. Estem segurs que l’aportació realitzada donarà molts fruits a nivell futbolístic”, ha apuntat l’alcalde.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here