La Font de la Figuera espera acabar de reparar en breu el Minat, tradicional abastidor d’aigua de la localitat

0
745
L'alcalde ha visitat l'evolució de les obres del Minat

L’alcalde, Vicent Muñoz, la regidora de Medi Ambient i Agricultura, Carmen Asensi i el tècnic agrícola acaben de visitar les obres de reparació del mateix.

La Font de la Figuera confia en tindre acabada la reparació del Minat durant les pròximes setmanes. Actualment el trajecte susceptible de ser minat (túnel subterrani) es prolongarà 140 metres lineals, perforats a 8 metres de profunditat. Este tram és el que substituirà a l’antic minat que es troba col·lapsat.

D’eixos 140 metres ja s’han entubat 106 metres, per tant queden aproximadament 30. Les previsions són que l’esmenat túnel s’acabe a primers de març i després només quedaran algunes setmanes en les que es pretén que s’acaben definitivament les obres.

Per tant, “esperem a principis de la primavera tindre ja bones noticies i tornar a veure brollar l’aigua tant desitjada tant per la Comunitat de Regants La Vinya-Bovalar, com la que haja d’arribar al llavador i la font de Baix, símbol del naixement de La Font de la Figuera fa més de 700 anys”, afirma l’alcalde, Vicent Muñoz.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here