La Font d’en Carròs presenta l’escut oficial del poble

0
430
La Font d'en Carròs
Un dels moments de la presentació.

La Casa de la Cultura va acollir el passat dijous, 23 de gener, a les 20 hores l’acte pre Porrat de Sant Antoni del Porquet 2020 amb la presentació de l’escut oficial del poble a càrrec de l’historiador Abel Soler, així com la presentació del pla de Rehabilitació i Conservació del Castell del Rebollet a càrrec de l’arquitecte Tirso Ávila i l’arqueòleg Miguel Roselló.

Tal i com ha assegurat l’alcalde, Pablo Puig, “per fi tenim un estudi històric rigorós i d’acord amb l’armonial, colors i símbols que ens identifiquen: Corona apuntada com la d’Aragó (que és la que ens pertoca històricament);La Font, símbol del nostre origen, amb fons blau elèctric (blau heràldic oficial) símbol de l’aigua; les tres barres roges sobre fons daurat en 2/4 oposats combinats amb 2/4 llisos daurats, heràldica medieval del llinatge dels Carròs, fundador del poble en 1330”.

“Ara falta el vist i plau oficial dels experts en heràldica de l’estat. A més, l’arquitecte Tirso Ávila i l’arqueòleg, Miguel Roselló, ens han presentat el pla d’actuació del nostre castell de Rebollet”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here