La Font d’en Carròs presenta la campanya de foment de l’ús de gots reutilitzables amb missatges en contra de comportaments sexistes

0
381
La Font d'en Carròs
Cartell de presentació de la campanya.

L’ajuntament de la Font, juntament amb la Comissió de festes (Festes de La Font d’En Carròs), ha presentat la campanya de foment de l’ús de gots reutilitzables amb missatges en contra de comportaments sexistes, homòfobs i racistes.

Els gots s’han fet amb triple intenció:

1. Per una banda, conscienciar a la gent de la importància del respecte per a qualsevol persona. Ja siga dona o home, heterosexual o del col·lectiu LGTBI.

2. D’altra banda, fomentar per a reduir la gran quantitat de plàstic que es produeix en les festivitats de Moros i Cristians i la setmana de festes patronals.

3. Potenciar el turisme del nostre poble, una vegada adquerim el got, no haurem de llançar-lo després del primer ús, el guardarem al llarg de les Festes 2019 i el reutilitzarem tantes vegades com vullguem. Després podrem utilitzar-lo com un got més en esdeveniments personals o durant les festes d’altres pobles, fent publicitat així de La Font d’en Carròs i dels nostres Moros i Cristians.

A més, s’han fet arribar els gots a les diferents associacions festeres del poble amb la intenció de promoure la utilització dels gots reutilitzables.

Aquests tindran el cost d’1€ per got, i es podran adquirir en la barra de la plaça dels Xorros.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here