La Font d’en Carròs inicia el procés de selecció de l’empresa que s’encarregarà de la construcció de l’escola nova

0
823
Ajuntament de La Font d'en Carròs.

La Font d’en Carròs va obrir el passat divendres, 26 d’abril, les pliques amb les propostes de les 11 empreses que s’han presentat per a dur a terme la construcció de l’escola nova.

Primerament s’ha comprovat que les propostes presentades complien la documentació administrativa corresponent i seguidament, s’ha obert el sobre amb la informació que el tècnic de l’Ajuntament haurà de valorar per poder puntuar les diferents propostes, segons han indicat fonts municipals. Ha sigut un acte públic que ha comptat amb la presència del secretari, la taula de contractació, el regidor d’urbanisme i alguns treballadors de l’ajuntament.

Ara, doncs, l’arquitecte titular de l’Ajuntament estudiarà totes les propostes presentades i atorgarà la puntuació corresponent a cada proposta segons les bases establertes en la licitació del contracte d’obres. Després, serà el torn de la valoració de les millores proposades i de l’oferta econòmica. I, una vegada el consistori haja fet l’elecció de l’empresa que s’encarregarà de la construcció, aquesta tindrà un mes per a començar l’obra.

El termini previst de construcció serà d’uns 15 mesos.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí