La Font d’en Carròs constitueix el nou Consell dels Infants

0
737
Un dels moments del Consell.

Un any més, amb motiu de la celebració del Dia Universal de l’Infant, es va constituir este passat dissabte el nou Consell dels Infants a la Sala de Plens de l’ajuntament de La Font d’en Carròs amb la presència de l’alcalde, juntament amb els membres del Consell i els seus pares, familiars i amics.

L’alcalde, Pablo Puig, els va donar la benvinguda i, tot seguit, es va procedir a la realització de la votació de la segona i tercera vicepresidència del Consell entre els infants. Uns càrrecs que es situen jeràrquicament sota la presidència que es ocupada per l’alcalde i la primera vicepresidència que ostenta la regidora d’Educació, Dolores Escrivà. Sent elegides finalment, després de ser necessàries dos votacions, Verónica Moreno Linuesa (6é A) i Laia Escrivà Català (5é B) com a segona i tercera vicepresidència, respectivament.

A continuació, els membres del Consell dels Infants tingueren unes paraules per a la audiència en les que aprofitaren per remarcar que el consell té sentit perquè les seues propostes de millora per al poble es fan realitat, en la seua majoria. El primer edil així ho deixava palès just abans de finalitzar l’acte, quan va detallar les mesures que ja s’han implementat i quines seran implementades properament de les demandes rebudes a la fi del curs passat.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here