La Font de la Figuera ultima els preparatius per a la Gala amb motiu del Dia Internacional de les Dones

0
563
Cartell de la gala de la Font de la Figuera
Cartell de la gala de la Font de la Figuera

Les regidories d’Igualtat i de Servicis Socials de l’Ajuntament de la Font de la Figuera prepararen la gala amb motiu del Dia Internacional de les Dones. Una celebració que es durà a terme en el Teatre Joan de Joanes i que incidirà especialment en la igualtat d’oportunitats, mitjançant l’homenatge a dones defensores dels drets i la justícia social, sense exclusió per raó de sexe, raça, nacionalitat o condició social.

Destacarà la presentació en primícia del documental sobre la insigne literada i mestra en la població, Ana Maria Ibars Ibars. L’autora, nascuda a València en 1892 i autora de ‘Vides planes’ o ‘L’últim Serv‘, va lluitar per aconseguir una educació equitativa per a ambdós sexes en un món que, a principis de segle, era dominat per homes.

Tal i com ha manifestat la regidora d’Igualtat, Irene Vila, “des d’aquesta àrea portem alguns anys treballant per visibilitzar l’acció de dones exemplars que han lluitat per defensar la igualtat en tots els sectors, i ja que eliminar qualsevol tipus de discriminació és beneficiós per a tota la humanitat”.

Tal i com ha manifestat la regidora de Servicis Socials, M. Carmen Iñesta, “la Gala del pròxim 7 de març, donarà la oportunitat als assistents d’aportar el seu granet d’arena en l’ajuda a persones majors i especials, ja que els ingressos obtinguts, es destinaran al taller de convivència i a l’ajuda a domicili”.

El Dia Internacional de les Dones commemora la lluita per la participació femenina en la societat i el seu desenvolupament íntegre com a persona.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here