La Font de la Figuera sol·licita l’adequació del camí que connecta el municipi amb Navaló

0
1190
Imatge de la trobada entre Muñoz i Seguí
Imatge de la trobada entre Muñoz i Seguí

L’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, ha traslladat al diputat provincial de Carreteres, Pablo Seguí, les necessitats del seu municipi en matèria de carreteres i infraestructures.

Muñoz, que ha acudit a la trobada acompanyada per la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, per la primera tinent d’alcalde de l’ajuntament, Purificación Lluch, i per la regidora, Ibana Tormo, ha sol·licitat la millora del camí que va de la Font de la Figuera a Navaló (Énguera). “La prioritat és arreglar al més prompte possible nou quilòmetres d’aquest vial, ja que està en molt mal estat”, ha assegurat el primer edil.

En la reunió de treball, Muñoz li ha plantejat al diputat provincial “l’adequació del camí de tres metres d’ample perquè siga carretera, i mentre se soluciona aquesta qüestió, és necessari el seu asfaltat”.

El primer edil apunta que el camí “fa pràcticament les funcions d’una carretera posat que suporta un tràfic intens d’autobusos i de transport escolar”.

“Aquesta part, que es troba en el terme municipal de la Font de la Figuera, té forats que dificulten el trànsit i perjudiquen als usuaris de la via”, ha informat Vicent Muñoz, qui també ha assegurat que diverses zones d’esbarjo de La Font de la Figuera i d’Énguera es troben pròximes al camí.

Per la seua banda, el diputat Pablo Seguí ha manifestat a Vicent Muñoz la seua disposició a atendre els temes tractats en la reunió i a posar tots els mitjans necessaris per a solucionar la problemàtica del camí.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here