La Font de la Figuera signa la titularitat l’antiga N-344 i es millorarà l’accés al Polígon Industrial Sant Cristòfol

0
4207
La Font de la Figuera ja ha signat la cessió de la carretera.

El plenari municipal va acordar la cessió de l’antiga carretera N-344 el passat estiu

L’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, ha signat hui amb el Cap de Demarcació de Carreteres, Jose Vicente Pedrola, la cessió de part de la carretera N344 del Ministeri de Transports, aconseguint la seua titularitat municipal. L’acte es produeix després de les obres de millora i condicionament dutes a terme durant els últims mesos i compleix una reivindicació històrica del veïnat.

L’N-344 al seu pas per la Font de la Figuera ha marcat el desenvolupament del municipi històricament, coneguda en el passat pels accidents de trànsit. La infraestructura ha ocasionat, al llarg de molts anys, un nivell de molèsties i problemes derivats de la intensitat del trànsit rodat que les veïnes i veïns de la Font, han patit durant dècades.

Esta bona notícia coincideix amb altra també positiva: l’acord amb el Ministeri perquè millore l’accés al Polígon Industrial, que des d’ara comptarà amb dos punts d’accés. Es tracta d’una actuació que servirà per a dinamitzar les instal·lacions i l’activitat industrial en la localitat de la Costera.

Segons l’alcalde: «Hui es materialitza l’acord plenari per a la cessió de la carretera N-344. Una actuació que ha millorat la seguretat i comoditat en l’accés al poble. A més, ens han confirmat que en les pròximes setmanes es millorarà per fi l’accés al Polígon Sant Cristòfol, el que pot ajudar a impulsar la producció industrial de la Font de la Figuera»

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí