La Font de la Figuera rep la visita del Secretari Autonòmic d’Innovació i Transformació Digital per tractar futurs projectes municipals

0
717
Imatge de la visita del Secretari Autonòmic a la Font de la Figuera.

La reducció de la bretxa digital, especialment en la gent major, la modernització de l’administració local i el projecte de la xarxa d’aigua potable són alguns dels reptes del municipi

L’acalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, s’ha reunit aquest dimecres amb el Secretari Autonòmic d’Innovació i Transformació Digital, Jordi Juan i Huguet, amb l’objectiu d’intercanviar propostes sobre futurs projectes relacionats amb les destreses digitals i altres qüestions relacionades amb la innovació i la transformació digital de les administracions.

Durant la trobada, Vicent Muñoz ha expressat la seua preocupació quant a la digitalització de la burocràcia i els tràmits administratius, ja que en breu es començaran a realitzar exclusivament per la seu electrònica i per alguns sectors de població poden presenta certes dificultats i necessitats respecte a l’ús de les noves tecnologies.

Per això, és de vital importància realitzar programes destreses digitals en el municipi per a reduir al màxim la bretxa digital i oferir les mateixes oportunitats a totes les persones, ja que no és només una qüestió generacional o geogràfica, també ho és de gènere. Muñoz ha afegit que des del Consistori “hem de facilitar a les persones aquest canvi”.

A més, es pretén implantar un sistema innovador i de fàcil accés per a dur a terme tots els tràmits relacionats amb l’Ajuntament i altres administracions. D’aquesta manera, la ciutadania podrà gestionar tot allò que desitge i accedir a totes les administracions de manera segura mitjançant les contrasenyes personals i a través de la seu electrònica.

D’altra banda, el Secretari Autonòmic d’Innovació i Transformació Digital ha convidat a l’alcalde de la Font a cercar projectes d’innovació per a dur a terme en l’any vinent. Així doncs, s’ha plantejat una iniciativa de caràcter mediambiental per a millorar l’eficiència de l’aigua de les fonts de la Font de la Figuera, així com enfortir el projecte Smart City que desenvolupa el municipi en la xarxa d’aigua potable.

El Secretari Autonòmic, a més, ha convidat l’alcalde mantenir altres reunions per a continuar perfilant aquests projectes i ha traslladat el seu entusiasme per col·laborar amb l’Ajuntament de la Font de la Figuera en iniciatives d’innovació i transformació digital que milloren i posicionen el municipi.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí