La Font de la Figuera rep 483.000 € per al taller d’ocupació que donarà feina a 24 persones

0
1791
Polígon industrial de la Font de la Figuera.

Este pressupost es destinarà a impartir dos cursos en les modalitats de Jardineria i obra de paleta

L’Ajuntament de la Font de la Figuera, a través de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local, ha gestionat una subvenció de la Conselleria d’Economia Sostenible, per un import de 482.716,80 euros per als tallers d’ocupació ‘TE la Font 2021: Ens formem’.

La duració del Taller d’Ocupació serà d’un any i tindrà dues especialitats, jardineria i obra de paleta, que comptaran amb un total de 20 estudiants, i amb 4 persones docents.

Les pràctiques de la modalitat de jardineria es destinaran al condicionament dels jardins de Na Briadna i el Verdoso, mentre que la modalitat d’albanyileria desenvoluparà la seua activitat majoritàriament en el Poliesportiu i el Polígon Industrial del nostre municipi.

Com a novetat respecte als tallers de l’any anterior, enguany no serà necessari que l’alumnat participant dispose del títol GES.

En paraules de l’alcalde Vicent Muñoz: ‘Estem molt contents amb aquesta bona notícia que injectarà quasi 500.000 euros per ocupació a la Font de la Figuera, obrint una finestra d’oportunitats laborals’.

En els pròxims dies es donarà informació més detallada sobre la subvenció i el seu desenvolupament en la Font de la Figuera per a totes les persones interessades.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí