La Font de la Figuera redueix en un 22% la taxa de la recollida de fem


0
652
Ajuntament de la Font de la Figuera
Ajuntament de la Font de la Figuera

L’Ajuntament de la Font de la Figuera ha anunciat una davallada en un 22,22% de la taxa de la recollida del fem per a les famílies. Així dels 45 euros anuals que paga fins ara cada habitatge es rebaixarà a 35 euros; però també els 55 euros dels comerços es rebaixaran a 45 euros, i les carnisseries, passaran de pagar 75 euros a 60 euros.

Aquesta notícia arriba arran del control de l’Ecoparc que s’ha dut a terme aquests darrers mesos, i de la creació i gestió de la xarxa de Ecoparcs fixos i mòbils (que arribaran a partir de l’estiu) per part del Consorci de Residus. Això permet a l’Ajuntament reduir costos i, per tant, baixar la taxa, condicionada al tonatge de l’any anterior.

L’Ajuntament de la Font de la Figuera, conscient de la importància de tenir cura del medi ambient ha dut a terme campanyes de conscienciació. L’última d’elles aquest estiu, quan va instal·lar una màquina de reciclatge que premiava amb fontinets (punts) per cada envàs que es dipositava en ella. Tal com afirma l’alcalde, Vicent Muñoz, i la regidora de Medi Ambient, «la campanya va tenir tal èxit que va superar en nombre de residus a ciutats de més de 50.000 habitants. En aquest moment ja vam demostrar ser població amb sensibilitat per cuidar l’entorn i podem seguir fent-ho amb la importància de la separació i reciclatge, i tenir clar que queda molta feina per fer».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here