La Font de la Figuera recepciona l’obra del Centre de Dia per majors


0
708
Centre de Dia de la Font de la Figuera.

L’Ajuntament compleix amb els terminis marcats per la Diputació de València, qui subvenciona l’obra amb un pressupost de 1.322.856,01 euros

Aquest dijous la Corporació Municipal de la Font de la Figuera, amb l’alcalde Vicent Muñoz al capdavant, ha recepcionat l’obra del Centre de Dia condicionada. Muñoz ha signat la recepció amb els representants de la Direcció Tècnica i l’empresa constructora Víctor Tormo S.L., que entreguen l’edifici a falta de les esmenes que solen ser habituals en els finals d’obra. L’Ajuntament compleix d’esta manera amb els terminis marcats per la Diputació de València, qui subvenciona l’obra amb un pressupost de 1.322.856,01 euros.

L’alcalde ha celebrat la notícia per al poble de la Font de la Figuera. Muñoz destaca que és un edifici «molt ben concebut conceptualment per aprofitar la llum natural en cada estació de l’any. El projecte tenia com a lema ‘Solsticis i Equinoccis’, i afavorix l’entrada directa del sol en hivern, mentre que en estiu, s’evita que el sol entre de manera directa, millorant l’eficiència energètica».

L’edifici del Centre de Dia compta amb 950 metres d’espais amplis per a activitats diverses. Una plaça-jardí de 1000 metres quadrats, dels quals 500 seran zona enjardinada i 500 de formigó xafable. Les vistes que es poden contemplar des d’este punt evoquen els records de qualsevol persona, amb vistes a estampes tant fontines com el Capurutxo, el campanar de l’església, i l’ermita de Santa Bàrbera.

Per últim, Muñoz recorda que la Font de la Figuera és un municipi amb un percentatge important de gent gran: «Este edifici respon a la necessitat del poble de tindre un espai adaptat a persones amb dependència i mobilitat reduïda. Gràcies a ell els fontins i les fontines guanyaran en qualitat de vida. Superem l’etapa de la construcció amb DANA i Covid-19 incloses, i pugem un escaló més per aconseguir posar en marxa el futur Centre de Dia de la Font de la Figuera», ha conclòs Muñoz.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here