La Font de la Figuera presenta la seua programació del ‘Estiu Actiu 2016’

0
703
L'alcalde Vicent Muñoz va presentar la programació estival
L’alcalde Vicent Muñoz va presentar la programació estival

L’Ajuntament de la Font de la Figuera ha presentat la programació del ‘Estiu Actiu 2016’. Amb concerts, espectacles de màgia, carretons per als menuts, bibliopiscina, futbol sala i fins i tot un curs d’edició vídeo, l’Ajuntament pretén oferir als veïns i visitants una completa oferta d’entreteniment en el període estival.

També es van donar a conèixer els quatre projectes de les joves triades per formar part de les beques ‘Primer Treball a La Font’. Clara Ribera, Rosa Gómez, Àngela Calatayud i Áurea Sarrió desenvoluparan durant dos mesos les seues propostes de millora dels accessos i camins de la població, suport a l’àrea d’història i cultura, traducció i interpretació en anglès, nocions a les i els empleats del consistori i suport a persones de la tercera edat.

Tant l’alcalde, Vicent Muñoz, com la regidora d’Educació i Cultura, Verónica Reyes, afirmen que és una bona oportunitat per als estudiants o titulats. «És vital valorar la seua formació i que treballen en allò que s’han format a partir de les seues propostes». A més, aquestes beques cotitzen per la desocupació.

Els assistents també van rebre informació sobre l’Escola d’Estiu i el Campus Juvenil, destinat a xiquetes i xiquets a partir de 3-4 anys i a partir de 8-9 anys, respectivament. Comptaran amb setmanes temàtiques dedicades a les habilitats, medi ambient, música, llengües i cultura. A més, el consistori oferirà cursos de natació i activitats aquàtiques.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí