La Font de la Figuera presenta el seu primer cava propi brut reserva per este Nadal

0
1092
cava la font de la Figuera
A la presentació van assistir al voltant de 80 persones

La regidoria de Comerç i Joventut  de la Font de la Figuera ha presentat el nou cava de la localitat confeccionat al Celler Antonio Arráez. Esta empresa, que compta ja amb la seua tercera generació, ha elaborat per este Nadal un brut reserva de la gamma a2.

Durant la presentació a més a més es van degustar altres vins com Lagares i, de la mateixa gamma amb varietats pròpies de la zona, l’a2 Verdil i l’a2 Monestrell. Segons paraules de Toni Arráez «és interessant recuperar les varietats autòctones per elaborar els nostres vins, ja que esta qualitat no la podran obtenir en altres llocs. A més a més també ha destacat el bon maridatge del cava per acompanyar carns, peix o marisc.

A la presentació van assistir més de 80 persones i van comptar amb la col·laboració de la regidoria de Comerç i Joventut. Així el responsable d’àrea Vicent Muñoz, ha manifestat que «és la nostra obligació estar al costat del comerç local i amb un interés especial quan es tracta de productes d’elaboració pròpia. Si a això sumem la iniciativa i la innovació dels nostres vins i caves tenim clar que no podíem faltar.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí