La Font de la Figuera presenta el llibre ‘El naixement d’un poble’ al Centre Cultural la Beneficència

0
478
El llibre va ser presentat a València
El llibre va ser presentat a València

El llibre ‘El naixement d’un poble’ que recull l’essència de les jornades d’història i arqueologia celebrades a la Font de la Figuera durant el mes d’abril de 2013 ha sigut presentat este dimarts al Centre Cultural La Beneficiència de València.

El document condensa gran part de la història d’esta població de la Costera i se submergeix en els seus orígens, descobrint el naixement de la mateixa i les seues petjades cap al temps present a través d’estudis històrics i les troballes arqueològiques trobades a la Font. Les jornades es van inaugurar amb una conferència a càrrec del catedràtic d’història medieval de la Universitat de València, Enric Guinot i també va comptar amb la presència del diputat portaveu del grup Compromís, Emili Altur Mena, la degana de la facultat de geografia i història de la Universitat de València, Ester Alba i del comissionat pel 700 Aniversari, Alfons Llorenç.

L’ajuntament de la Font oferirà una altra presentació del llibre al Centre Social Polivalent divendres 21 de febrer a les 19h amb la intenció de facilitar al veïnat que no pot desplaçar-se a València l’oportunitat de conèixer este intens treball de recerca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here