La Font de la Figuera posa en marxa el servei d’autobús per a alumnat que estudia a instituts de Xàtiva

CaixaBank - MyBox

0
502
Autobús a la Font de la Figuera.

Cada dia hi haurà un viatge d’anada a Xàtiva a les 6.40 hores i un altre de tornada, però l’alumnat també podrà utilitzar el servei regular segons les seues necessitats

L’Ajuntament de la Font de la Figuera i Autobuses Chambito han acordat iniciar el nou servei de bus per a l’alumnat dels instituts de Xàtiva, que podrà ser extensiu per a altres usuaris (per exemple anar a l’hospital, centre d’especialitats…).

L’Alcalde, Vicent Muñoz, s’ha reunit amb la representant de l’empresa i les famílies interessades per concretar les condicions del servei. Cada dia hi haurà un viatge d’anada a Xàtiva a les 6.40 hores i un altre de tornada, però l’alumnat també podrà utilitzar el servei regular segons les seues necessitats. La reserva de plaça és imprescindible, telefonant al 69693.09.16. En este telèfon també se pot demanar informació.

L’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz destaca que “amb este acord es dóna solució temporal a una demanda històrica de la Font de la Figuera. S’acabarà de resoldre quan la Conselleria de Política Territorial adjudique el servei de transport promés”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here