La Font de la Figuera, Moixent, Vallada i Montesa continuen coordinant-se contra la línia elèctrica

0
909
Imatge de la reunió dels alcaldes de la Font de la Figuera, Moixent, Montesa i Vallada.

Els ajuntaments han rebut les respostes de l’empresa a les al·legacions, respostes que afirmen «falten a la veritat, amb divagacions i amb plantejaments sense entrar al fons i sense cap lògica»

Els alcaldes de la Font de la Figuera, Montesa, Vallada i Moixent es van reunir aquest dimecres per tal de coordinar-se davant les respostes a les al·legacions negatives que s’han rebut per part de l’empresa que impulsa la construcció de la línia elèctrica que passa per aquestes localitats.

Els municipis es van coordinar ja per tal de presentar conjuntament les al·legacions durant el període inicial de la tramitació d’informació pública.

A la reunió, que s’han analitzat alguns dels documents presentats per l’empresa, s’ha determinat que aquests contenen aspectes «que falten a la veritat, amb divagacions i amb plantejaments sense entrar al fons i sense cap lògica».

En aquest sentit s’ha acordat preparar els documents necessaris per ratificar el posicionament comú d’oposició al projecte de construcció de línia d’alta tensió Almansa-Montesa per seguir defensant el territori.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí