La Font de la Figuera inicia les obres del Centre de Dia, amb un ull als tribunals

0
1087
Imatge de l'inici de les obres a la Font de la Figuera

La finalització del mateix està prevista per al 21 d’octubre d’aquest mateix any

Després de la formalització del contracte d’obres per a la construcció del Centre de Dia fa unes setmanes, la Font de la Figuera ha amanegut hui amb la bona notícia de que la construcció acaba de donar inici. La maquinària ja està en ple funcionament per a este espai la finalització del qual està prevista per al 21 d’octubre d’aquest mateix any.

La signatura del document que possibilitava a l’empresa constructora Víctor Tormo S.L. l’inici d’unes obres licitades per 1.181.121,44 euros. Des del consistori es destaca que el projecte està pensat des de l’eficiència energètica, afavorirà l’entrada de llum, tenint en compte les diferents estacions de l’any i el flux de persones, aconseguint que la zona d’edifici destinada a l’usuari estiga tota a la mateixa planta, sense barreres arquitectòniques.

El Govern Municipal afirma sentir-se «il·lusionat amb aquest nou pas d’aquest gran projecte de la legislatura que finalitza en uns mesos».

Es preveu que albergue 40 places a la Font de la Figuera. D’aquesta manera disposaran per fi d’un espai digne, pensat per al desenvolupament de les habilitats, en edats avançades, en un espai prou ampli i funcional. El lloc on estarà ubicat permetrà contemplar, a més, les immillorables vistes al Capurutxo, el campanar i l’ermita de Santa Bàrbara.

Pendent dels tribunals

Malgrat este inici de les obres cal recordar que està pendent dels tribunals ja que una sentència del Contenciós Administratiu va declarar nul l’acord de la junta local de govern pel qual es va adquirir la parcel·la urbana on està construint-se el centre després d’una denúncia del PP. No obstant esta nul·litat està recorreguda per l’Ajuntament de la Font de la Figuera davant el Tribunal Superior de Justícia.

Ajuntament va interposar el mes passat un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de València contra la sentència del Contenciós Administratiu que declarava nul l’acord de la junta local de govern pel qual va adquirir a la fi de 2017 la parcel·la urbana on es construiria el Centre, després de la denúncia interposada pel Partit Popular de la localitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here