La Font de la Figuera impulsa el projecte pilot de compostatge comunitari que comença amb 130 famílies


0
837
Imatge dels treballs de compostatge a la Font de la Figuera.

Es tracta d’un projecte en el que es recull els residus orgànics de la zona de les Coves i la part baixa del municipi

La Font de la Figuera comença un projecte pilot de compostatge comunitari amb la participació de 130 famílies de la zona de les Coves i la part baixa del municipi.

Des de l’ajuntament s’afirma que «gràcies al compromís dels veïns i veïnes, esta primera recollida ha sigut tot un èxit» per la qual cosa se’ls anima a continuar per a millorar la gestió de residus entre tots i totes.

La recollida de la fracció orgànica es fa els dilluns, dimecres i divendres a primera hora del matí. Així, les famílies han de dipositar les seues bosses a partir de les 20h del dia anterior per evitar molèsties innecessàries.

L’Ajuntament s’encarrega de fer la recollida dels deu contenidors marrons i transportar-los a l’illa de compostatge ubicada al polígon Sant Cristòfol, on es fa el tractament i el compost. D’esta manera, es redueixen els costos de gestió i estes tones de fem no es suman al rebut del COR.

L’alcalde Vicent Muñoz ha recalcat que “la implantació de la separació de la fracció orgànica és molt important pel compliment de l’objectiu del 65% de reciclatge que marca La Unió Europea per 2030”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here