La Font de la Figuera guanya la titularitat de part de l’antiga Nacional 344 i inicia les obres de condicionament


0
647
L'alcalde de la Font de la Figuera ha visitat el traçat de la N-344.

La nova ronda travessera és a tots els efectes, una nova via urbana i pública del municipi, i la seua integració permetrà trencar amb la divisió i barrera de contenció dins la població

La Font de la Figuera ha aconseguit una de les seues reivindicacions històriques, com és recuperar la titularitat del traçat de l’antiga N-344 i incorporar aquest antic tram de la carretera nacional, al conjunt de vials de titularitat municipal.

Des del municipi es considera que és «una excel·lent notícia per a les fontines i els fontins». Ara mateix ja han començat obres d’adeqüació de les entrades i accessos al nucli urbà i el disseny de passos de vianants que connectaran les dues meitats del poble, fins ara dividit pel traçat de la carretera.

La carretera N-344, al seu pas per la Font de la Figuera, ha marcat el desenvolupament del municipi. La infraestructura ha ocasionat, al llarg de molts anys, un nivell de molèsties i problemes derivats de la intensitat del trànsit rodat que les veïnes i veïns de la Font, han patit durant dècades.

Les obres donaran com a fruit una futura ronda i passeig del poble, i s’han iniciat en una primera fase. Segons l’alcalde, poder iniciar les obres ha estat “molt alliberador: comprovar amb veïnes i veïns que ja estem construint accessos i passos de vianants, és una molt bona notícia, que va en la línia del que planteja l’ajuntament pel que fa a la mobilitat segura. El poble s’allibera del cinturó i guanya un gran passeig que ens reconnecta amb el camp”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here