La Font de la Figuera formalitza el contracte d’obres per construir el centre de dia

0
1134
Imatge de la formalització del contracte a la Font de la Figuera

La previsió d’inici de l’obra, que costarà quasi 1,2 milions, serà d’ací un termini de tres setmanes i la seua finalització està prevista per al 21 d’octubre d’aquest mateix any

L’Ajuntament de la Font de la Figuera acaba de formalitzar el contracte d’obres per a la construcció del futur Centre de Dia. Hui mateix ha tingut lloc la signatura del document que possibilita a l’empresa constructora Víctor Tormo S.L. l’inici de les obres en un termini de tres setmanes amb finalització prevista per al 21 d’octubre de el 2019.

Per 1.181.121,44 €, Víctor Tormo S.L. serà l’encarregada de donar forma al projecte ‘Solsticis i equinoccis’, el qual va ser el millor valorat d’entre 9 propostes presentades.

“El projecte -afirmen des de l’ajuntament-, pensat des de l’eficiència energètica, afavorirà l’entrada de llum, tenint en compte les diferents estacions de l’any i el flux de persones, aconseguint que la zona d’edifici destinada a l’usuari estiga tota a la mateixa planta, sense barreres arquitectòniques”.

En el moment de la signatura del contracte d’obres també hi eren presents el Govern Municipal, que afirmen sentir-se “il·lusionats” amb aquest nou pas d’aquest gran projecte de la legislatura que finalitza en uns mesos.

L’espai preveu que albergue 40 places a la Font de la Figuera. D’aquesta manera disposaran per fi d’un espai digne, pensat per al desenvolupament de les seues habilitats, en edats avançades, en un espai prou ampli i funcional. El lloc on estarà ubicat permetrà contemplar, a més, les immillorables vistes al Capurutxo, el campanar i l’ermita de Santa Bàrbara.

Fa algunes setmanes l’Ajuntament de la Font de la Figuera anunciava l’ingrés de 1.190.570,40 € per part de la Diputació de València, els quals signifiquen el 90% de la subvenció per a la construcció del Centre de Dia.

‘Seguirem treballant amb pas ferm i decidit perquè la Font de la Figuera tinga Centre de Dia a la fi de 2019, afrontant els possibles contratemps que puguen vindre, anteposant sempre l’interès general”, ha declarat l’alcalde, Vicent Muñoz.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here