La Font de la Figuera estudia el projecte de Port Sec a Villena per potenciar el seu polígon industrial

CaixaBank - MyBox

0
1233
Polígon industrial de Sant Cristòfol de la Font de la Figuera.

L’alcalde Vicent Muñoz s’ha reunit amb el seu homòleg de Villena, Fulgencio Cerdán, per parlar del futur projecte i potenciar l’enclavament estratègic de la Font de la Figuera

L’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, ha rebut la visita de l’alcalde de Villena i el regidor Francisco Iniesta, qui han presentat el futur projecte de Port Sec que s’instal·larà al terme municipal del poble veí. Muñoz ha valorat positivament la creació perquè la Font de la Figuera està dins del territori d’influència. L’emplaçament d’esta infraestructura logística, a partir de la qual es podran distribuir mercaderies per tren cap a tota Europa, serà triada entre el Ministeri de Transports i la Conselleria de Política Territorial.

El Port Sec és una instal·lació logística que s’ubicarà pròxima a la via de l’AVE per facilitar i potenciar l’enviament de contenidors i vehicles a la resta d’Europa, i genera una àrea d’influència als municipis veïns d’on subique.

Muñoz va transmetre a Cerdán que el polígon de Sant Cristòfol haurà de ser imprescindible en la implantació del Port Sec a Villena: “Estudiarem l’adhesió a este projecte, perquè la Font de la Figuera està situada en un encreuament estratègic d’infraestructures, que fan del polígon de Sant Cristòfol un lloc privilegiat perquè les empreses s’instal·len i prosperen en ell”.

Muñoz li ha transmés a l’alcalde de Villena que la Font de la Figuera estarà molt damunt de la creació d’este Port Sec. “Reforçar la indústria al nostre territori, i més en estos temps, és una de les màximes prioritats per al Govern Municipal en esta legislatura. Per això fomentarem mesures destinades a millorar la competitivitat i potenciar les empreses del nostre polígon. Les que estan i les que puguen vindre”.

“Comencem a estudiar ja el projecte del Port Sec, sempre que la Font de la Figuera tinga un paper important per ampliar l’àmbit d’influència. Busquem estratègies conjuntes per potenciar la nostra ubicació d’encreuament de camins”, ha conclós Muñoz.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here