La Font de la Figuera disposarà de l’ajuda per rehabilitar el camí que la uneix amb Navalón


0
575
Imatge de la reunió celebrada per realitzar el projecte
Imatge de la reunió celebrada per realitzar el projecte

Els veïns de la Font de la Figuera i Navalón porten anys lamentant l’estat de la carretera que els uneix, especialment els 9 km. plens de sots que dificulten el trànsit i que denoten l’oblit de la mateixa.

«Aquesta part, que es troba en el terme municipal de la Font de la Figuera, posseeix forats que dificulten la circulació i perjudiquen els usuaris de la via», ha informat la regidora de Medi Ambient, Carmen Asensi, qui també ha assegurat que diverses zones d’esbarjo de la Font de la Figuera i d’Enguera es troben properes al camí, de fet, «fa pràcticament les funcions d’una carretera ja que suporta un trànsit intens d’autobusos i de transport escolar».

Fa justament un any, es va traslladar a la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó i al Diputat de Carreteres, Pablo Seguí, la necessitat urgent de millora d’aquesta carretera, cosa que sembla estar propera, ja que des de la Diputació de València manifesten la seua disposició a atendre els temes tractats en aquella reunió i a posar tots els mitjans necessaris per solucionar la problemàtica del camí. De fet, la població està a l’espera d’una ràpida solució d’asfaltat en el tram que més ho necessite, la qual tindrà un cost total de 200.000 euros, subvencionat per la Diputació de València.

L’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, afirma que, amb constància i compromís es «reprendrà allò que ha estat massa anys oblidat, lluitant perquè La Font de la Figuera siga un lloc millor i més amable per viure i conviure» .

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here